Seje gåbiler i metal

Har du en lille pode er ved at lære at gå, så en helt ny og spændende verden er ved at åbne sig for ham eller hende (og også for forældrene ;) )? En gåbil generelt er en rigtig god ting at have til børn omkring et-års alderen, da det styrker barnets motorik, hjælper det at bevæge sig uden de voksnes hjælp og støtter dermed barnets indlæring af nye ting og omgivelser.
Hos NemLiving.dk har vi valgt at satse på højkvalitets gåbiler i metal af mærker Goki og Magni, da vi synes at børn skal have det bedste. Og du finder blandt andet lækre retro racer i forskellige farver og størrelse, med horn eller benzindæksel. Tjek for eksempel denne Classic retro racer i den meget populære petroleumsfarve:



og også et par andre modeller i lyseblå farver samt i frisk pink:





I butikken kan du også finde retro racer gåbiler i bl.a. lyserød og klassisk sort farve.

Synes man at veteranbiler fra 1950-60 er elegante og smukke, så har vi også nogle gåbiler i metal, der er designet som netop den slags retro biler, her er et par eksempler af FreeStyle gåbiler i lyserød og rød farver:

de fås her også i sort farve som politibil og i gul som taxa.

Har du et barn, der synes at brandmænd er seje, så kan man også få en lækker gåbil i metal udformet som en retro brandbil med stiger, klokke og brandslage!


Har du en lille landmand, der ikke kan vente på at blive stor for at hjælpe sin far i marken, så kan han eller hende få en meget smart gåbil traktor i metal med aftagelig anhængervogn, der kan bruges separat:


De små flyvemaskine piloter er hellere ikke forbigået hos os, tjek denne lækre flyvemaskine gåbil i metal:


Alle disse gåbiler i metal samt pedalbiler kan fås hos NemLiving.dk, og fragten er selvfølgelig GRATIS (på ALT!)




















Kommentarer

Populære opslag